17 Απρ 2008

5 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:


1) «Καταργείστε άμεσα τις προϋποθέσεις που ακυρώνουν στην πράξη την απαγόρευση των πλειστηριασμών για πρώτη κατοικία. Ξεκαθαρίστε ότι δεν θα γίνεται κανείς πλειστηριασμός για οφειλές κάτω από 20.000 ευρώ όταν πρόκειται για πρώτη κατοικία δανειοληπτών»

2) «Ορίστε ότι δεν θα βγαίνει κανένα ακίνητο σε αξία χαμηλότερη από την αντικειμενική. Ο δανειολήπτης θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα πάρει τη διαφορά της οφειλής του, τουλάχιστον από την αντικειμενική αξία».

3) «Να επεκτείνουμε τη ρύθμιση για τους αγρότες και στους υπόλοιπους πολίτες -η συνολική οφειλή να μην μπορεί να υπερβαίνει το διπλάσιο του αρχικού δανείου, αντί του τριπλάσιου που ισχύει σήμερα».

4) «Όταν μειώνονται τα επιτόκια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να μειώνονται και τα επιτόκια δανεισμού και στην Ελλάδα».

5) «Να υπάρξουν διαδικασίες, για δανειολήπτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αποπληρωμής, να μπορούν να επιμηκύνουν τη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση».

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ή ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις