4 Νοε 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ - ΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΪΜΟΥ

_crpΗ κυνική και δημόσια ομολογία, από τον αναπληρωτή νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργο Τσαμασλή, πως η χρηματοδότηση έργων - "μαϊμού", είναι μια συνηθισμένη πρακτική της νομαρχίας Θεσσαλονίκης για να πληρώνονται με δημόσιο χρήμα οι "στρατιές των κολλητών", αποτελεί και ομολογία διάπραξης εγκλημάτων κακουργηματικής μορφής, σε βάρος των πολιτών.
Είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη της κάθαρσης στις υποθέσεις που χαρακτηρίζονται από το καθεστώς αδιαφάνειας κατά τις θητείες του κ. Ψωμιάδη ως νομάρχη Θεσσαλονίκης και κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους. Είναι επίσης επιτακτική η ανάγκη που επιβάλλει το σχηματισμό ενός μετώπου ηθικής απέναντι στη συσσωρευμένη ανηθικότητα που χαρακτηρίζει την πολιτεία και τη δράση του νομάρχη Θεσσαλονίκης.
Είναι αυτονόητο ότι, μετά τη συνομολόγηση της διάπραξης του διαρκούς αυτού κακουργήματος, έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης που θα κατανείμει ποινικές και άλλες ευθύνες. Αλλά έρχεται και η ώρα της ανατροπής. Η ώρα του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας, που με την ψήφο του θα καταδικάσει οριστικά το φαύλο καθεστώς και τους επικεφαλής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις