10 Ιουν 2013

Πολύ σωστά αρνείται το Ολοκαύτωμα η χρυσή αυγή!

Σοκαριστήκατε;Γιατί;Αντιθέτως θα έπρεπε να αισθανόμαστε όλοι εθνικά υπερήφανοι που υπάρχει έστω ένας πολιτικός φορέας(sic) στην Ελλάδα που μένει πιστός στις... αρχές του.Γιατί λοιπόν τέτοιο ΣΟΚ;Η χρυσή αυγή τις ίδιες απόψεις πρέσβευε και όταν βρισκόταν στο 0,30%,στις ίδιες είναι σταθερή και τώρα που βρίσκεται στο 15%.
Εμένα λοιπόν δεν με σοκάρουν οι απόψεις τις χρυσής αυγής,αυτές ήταν πάντα και ήταν γνωστές.
Με σοκάρει όμως η σκέψη ανάμεσα σ'αυτό το 15% να βρίσκεται έστω και ΕΝΑΣ Πόντιος!Γιατί αυτά που συνέβησαν στους Εβραίους,τα έχει ζήσει στο πετσί του και ο Ποντιακός Ελληνισμός.
Με σοκάρει όμως η σκέψη ανάμεσα σ'αυτό το 15% να βρίσκεται έστω και ΜΙΑ γυναίκα!Εν έτη 2013 ένα κόμμα(;) που πρεσβεύει την ανισότητα των δύο φύλλων και ορίζει  ως αποκλειστικό προορισμό των γυναικών το μεγάλωμα των παιδιών,να έχει τη στήριξη έστω και μιας γυναίκας, είναι τουλάχιστον σοκαριστικό.

Με σοκάρει όμως η σκέψη ανάμεσα σ'αυτό το 15% να βρίσκεται έστω και μία ψήφος από  Δίστομο,Καλάβρυτα,Πηγή, Αδέλη, Λουτρό, Παλαιοχώρι,Αλικανό, Βατόλικος, Σκηνές,Μουρνιές, Μεσαρά, Πρασσέ, Νέα Ρούματα, Ορθώνι, Κάραντο, Σκαφιδάκια,Σούγια, Λειβαδά, Μονις, Κωστογέρακο, Γδόχτα,Ανώγεια,Βρύνες,Σαχτουρία, Άγιοι Δέκα, Γκογκόλες, Βελή, Βασιλική, Βαρίζια, Αγ. Αντώνηςκαι πολλές άλλες περιοχές της χώρας που πλήρωσαν με αίμα την ναζιστική κυριαρχίας...
Εσείς με τι σοκάρεστε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς με τί σοκαριζόμαστε; Eμείς σοκαριζόμαστε με σένα τον βλάκα, που δεν έχεις καταλάβει ότι η ΧΑ και οι νέοι της δεν έχουν σκοτώσει ούτε ένα Ελληνα απ' όλα αυτά τα χωριά που γράφεις και που "ξεχνάς" ότι ο πρώτος που έκανε πολεμική αντίσταση σε γερμανούς (ναζί)και Ιταλούς (φασίστες) δεν ήταν, τότε. κανένας κομμουνιστής και κανένας "δημοκράτης" (οι δημοκράτες πολιτικοί του τότε, Πλαστήρας, Πάγκαλος, βενιζελογενείς φιλελεύθεροι κλπ) συμβούλευαν και αρθρογραφούσαν να μην αντιτάξουμε καμμία αντίσταση στη Γερμανία του Χίτλερ!!!) αλλά την αντίσταση έκανε ο μεγαλύτερος εθνικιστής του τόπου, ο Ιωάννης Μεταξάς. Αυτός δηλαδή που τιμούν σήμερα μόνο τα παλληκάρια της ΧΑ!!!
Γι' αυτήν την ηλιθιότητά σου και την επιλεκτική σου "αμνησία" εμείς οι Ελληνες -που κατέστρεψαν οι μεταπολιτευτικοί "δημοκράτες σου"- σοκαριζόμαστε!

Unknown είπε...

EIMAI KAI ΠΟΝΤΙΟΣ
ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ........
ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΕ 2 ΠΤΥΧΙΑ........

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.......

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ......

Δημοφιλείς αναρτήσεις