24 Μαρ 2008

ΨΗΦΙΣΜΑ Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

ΨΗΦΙΣΜΑ
Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

5 χρόνια μετά από την εισβολή στο Ιράκ και 9 από τον άδικο βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας.

Εμείς τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, νοιώθουμε την ανάγκη, να ενώσουμε τη φωνή μας με αυτή εκατομμυρίων προοδευτικών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ενάντια στα σύννεφα του πολέμου, που συσσωρεύονται για μια ακόμα φορά στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, αλλά και στη γειτονιά μας, τα Βαλκάνια.

Σήμερα, που οι νεκροί του Ιράκ είναι περισσότερο από ένα εκατομμύριο.

Σήμερα, που οι βομβαρδισμοί στο Αφγανιστάν ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Σήμερα, που η φρίκη του εμπάργκο στη Γάζα απειλεί με ολοκαύτωμα και γενοκτονία τον Παλαιστινιακό λαό, είναι υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου να σταματήσουν αυτά τα εγκλήματα.

Εμείς, οι Έλληνες Σοσιαλιστές δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί ούτε ανενεργοί. Με σχέσεις αλληλεγγύης και συντροφικότητας σφυρηλατημένες μέσα στο χρόνο με τα προοδευτικά και απελευθερωτικά κινήματα του κόσμου βασισμένες στην κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου, την οποία σήμερα συνεχίζει ο Πρόεδρός μας και με τη διεθνιστική συνείδηση της παγκόσμιας αλληλεγγύης πιο ενεργή παρά ποτέ, το ΠΑΣΟΚ και τα μέλη του ενώνουμε σήμερα και τη δική μας φωνή, με αυτή εκατομμυρίων άλλων συντρόφων σοσιαλιστών αλλά και προοδευτικών ανθρώπων από όλο τον κόσμο, για να διατρανώσουμε την υπεράσπιση των αξιών, της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Παγκόσμιας Ειρήνης, της Διεθνούς Αλληλεγγύης, της Δημοκρατίας.

Το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει από σήμερα πρωτοβουλία, σε συνεννόηση και συνεργασία με τα αντιπολεμικά κινήματα, για την ανάληψη διεθνούς δράσης προς την κατεύθυνση αυτή.

Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο του Κινήματος και Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργο Παπανδρέου να αναλάβει την πρωτοβουλία να

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις