8 Αυγ 2009

Τα "τρωκτικά" οταν μεγαλώσουν γίνονται άλογα,...δούρεια άλογα!

Χαμός έγινε με το κλείσιμο του τρωκτικού από τη google,οτι πιο σωστό διάβασα το έγραψε ο ANemos
Ένα μικρό απόσπασμα:
Το ίδιο παλιό, καλό κολπάκι χρησιμοποιούν και τώρα με τα ιστολόγια και τα άλλα Κοινωνικά Δίκτυα. Το εγχείρημα δεν ήταν και δύσκολο. Ας είναι καλά οι δημοσιογραφικοί, τηλεοπτικοί υπόνομοι και τα τρωκτικά που ανατράφηκαν μέσα σε αυτούς. Εν αφθονία οι "πρόθυμοι". Δεκάδες οι εξωπεταμένοι της πιάτσας. Οι μπράβοι και τα πρωτοπαλίκαρα των μεγαλοδημοσιογράφων. Μαζί τους και οι χειρότεροι της προηγούμενης γενιάς. Κάποιοι κρατικοδίαιτοι πρωην τηλεαστέρες, δύο βήματα πριν την σύνταξη και τρία βήματα πριν τον τάφο λόγω γηρατειών...
Είναι αυτά τα μορμολίκια που δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στα άθλια ψευτο-ιστολόγια.


Βλέπεις παίζουν κι αυτοί το τελευταίο τους χαρτί δοκιμάζοντας να κάνουν μια νέα καριέρα στο διαδίκτυο, σερβίροντας ψηφιακές σουπίτσες...

Ο,ΤΙ χειρότερο ξέρασε ποτέ η ελληνική (παρα-)δημοσιογραφία έστησε "ιστολόγια". Ανώνυμα, ψευδώνυμα ή ημι-επώνυμα. Μόνο που η ματαιοδοξία και η χολή δεν κρύβονται.
Συχνά πυκνά βγαίνουν τα ονοματάκια τους στη φόρα. Ολόκληρη η πιάτσα τους ξέρει. Κανείς όμως δεν τολμά να τους κατονομάσει γιατί ξέρουν οτι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία με συγκεκριμένη αποστολή: να διαλύσουν τα ιστολόγια από μέσα. Κι αν είναι να βγάλουν και το κάτι τις τους με κανέναν ψιλοεκβιασμό, δεν πειράζει, θα κάνουμε τα στραβά μάτια.

Αλλοι "πρόθυμοι" αναπαράγουν τις ψευτοαποκαλύψεις στα παραδοσιακά Μέσα!

Εύκολη η φάμπρικα!
Χρησιμοποίησαν την τεχνολογία των blog μέσα από τις δύο πλατφόρμες και άρχισαν να τις γεμίζουν αηδίες κλέβοντας και αντιγράφοντας οτι ξέρασμα και κουτσομπολιό κυκλοφορεί στο εγχώριο και στο διεθνές δίκτυο. Κάθε λίγο και λιγάκι πρόσθεταν και κάποια αρβυλο-πληροφορία έπαιρνε το αυτί τους στο Κολωνάκι ή κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Μετά από κάποιο καιρό διάφοροι χαροκαμένοι πολιτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και άλλοι ρουφιάνοι τους προωθούσαν και άλλες πληροφορίες.
Ολα αυτά τα "βάφτιζαν" ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!
ολόκληρο το κείμενο εδώ

Προσοχή λοιπόν στα κάθε λογής "τρωκτικά"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις