23 Νοε 2009

...ας "αποκεφαλιστούν" ΤΩΡΑ τα "γαλάζια παιδιά" της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού!


Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Τελικώς, ο υπουργός Πολιτισμού επέλεξε για γενικό γραμματέα Αθλητισμού τον Παναγιώτη Μπιτσαξή! Τώρα αναμένουμε από τον νέο Γενικό Γραμματέα, να πάρει ΑΜΕΣΑ τα κεφάλια των "γαλάζιων παιδιών" της Γραμματείας του, που παραχώρησαν με σκανδαλώδεις διευκολύνσεις το κλειστό γυμναστήριο "Λίντο", στο Ηράκλειο της Κρήτης, στη Ντόρα Μπακογιάννη, για την προεκλογική της ομιλία στην κούρσα διαδοχής της Ν.Δ.
Μάλιστα, για να μη ψάχνει ο Γραμματέας να βρει ποιος της το "χάρισε", ας ξεκινήσει από τον διευθυντή του Γυμναστηρίου Μάξιμο Σενετάκη, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ":
"...επειδή ανήκουμε πολιτικά στον ίδιο χώρο, είχαμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε το κλειστό γήπεδο στην κυρία Μπακογιάννη για να πραγματοποιήσει την εκδήλωσή της".
Να επισημάνουμε, ότι το "Λίντο" προσφέρθηκε χωρίς χρηματικό αντίτιμο, πράγμα που δεν ισχύει για όλους τους άλλους πολίτες που θα ήθελαν να κάνουν χρήση του! Άρα, το κόστος λειτουργίας του για τη φιέστα της Ντόρας, ΠΛΗΡΩΣΕ ο ελληνικός λαός!Εδώ, θα ήταν μια καλή αρχή, όσοι υπέγραψαν την παραχώρηση του Γυμναστηρίου να "πληρώσουν" από την τσέπη τους τα χρήματα που χρεώθηκε ο ελληνικός λαός για τα εσωκομματικά της Ν.Δ., ή να στείλει το Υπουργείο Πολιτισμού το λογαριασμό στην κυρία Μπακογιάννη!
Και γρήγορα παρακαλώ, γιατί η βάση του ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει και φορτώνει... νεράτζια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις