30 Απρ 2010

Ομολογεί το ΚΚΕ...

Ομολογεί ότι είναι αντισυνταγματικό το ΚΚΕ
To KKE δια του εκπροσώπου του κ. Μαϊλη, δήλωσε χθες στο κεντρικό δελτίο του MEGA, ότι δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα. Ομολόγησε κατά τρόπο κατηγορηματικό, ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα κινείται εκτός της συνταγματικής νομιμότητας. Άρα είναι αντισυνταγματικό.
Πρόκειται για μείζον θέμα και δεν θα πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση, ειδικά σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα.
Πράξεις, όπως η παρεμπόδιση της επιβίβασης προχθές στο λιμάνι του Πειραιά από μέλη της συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ, στο όνομα των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζόμενων, η επιβίβαση των αλλοδαπών τουριστών στο κρουαζιερόπλοιο «ΖΕΝΙΘ», συνιστούν παραβίαση θεμελιωδών άρθρων του Συντάγματος.
Δυστυχώς όμως πολιτικοί, εκδότες, δημοσιογράφοι, και γενικά παράγοντες της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας, σιωπούν, επιζητώντας την νομιμοποίησή τους από το ΚΚΕ.
Υπενθυμίζουμε δε, ότι μετά τη νομιμοποίησή του το 1974, το ΚΚΕ προκειμένου να συμμετάσχει στις πρώτες κοινοβουλευτικές εκλογές μετά τη μεταπολίτευση είχε υπογράψει δήλωση σεβασμού και τήρησης του συντάγματος.

1 σχόλιο:

ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ είπε...

Για ποιο Σύνταγμα μιλάμε; Αυτό που έφτιαξαν οι (γαλαζοπράσινοι) αστοί και οι ελίτ του τόπου για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα τα δικά τους αλλά και τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών τους, και να το παραβιάζουν όποτε γουστάρουν; Αυτοί είναι οι πρώτοι που το χρησιμοποιούν ως κουρελόχαρτο, εφευρίσκοντας διάφορα νομικίστικα τερτίπια για να το προσπερνάνε. Αυτή τη στιγμή με το διεθνή διασυρμό, το γενικό ξεπούλημα της χώρας και τη "βάρβαρη", ανηλεή επίθεση στον ελληνικό λαό, που οι ίδιοι προκάλεσαν, ποιος παραβιάζει και ξεφτιλίζει το Σύνταγμα; Μόνο που θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι υπάρχει και αυτό το άρθρο 120(το ακροτελεύτιο του συντάγματος) που αν αποφασίσει ο λαός να το εφαρμόσει θα τρέχουν να κρυφτούν...Όσο για το "ξεδοντιασμένο". αγοραφοβικό και αυτιστικό ΚΚΕ αυτό κοιμάται τον ύπνο του ...7,5%.

Δημοφιλείς αναρτήσεις