22 Μαΐ 2009

Οικολόγοι Πράσινοι: Τί πρεσβεύουν?...

Συντρόφισσες και Σύντροφοι...
Κάποιοι συμπολίτες μας θεωρούν ότι η ψήφος στους Οικολόγους - Πράσινους είναι ψήφος διαμαρτυρίας. Αυτή η ελαφρότητα στην κρίση τους, αποτέλεσμα της προπαγάνδας των ΜΜΕ, πρέπει να ανατραπεί.
Πείτε παντού τις εξής 3 αλήθειες για τους Οικολόγους Πράσινους:

1) Πρότειναν να μετονομαστεί η οδός Παύλου Μελά (του ήρωα μακεδονομάχου) στη Θεσσαλονίκη σε οδός Κεμάλ Ατατούρκ!

2) Υποστηρίζουν τον σλαβο-βουλγαρικό εθνικισμό που θέλει "μακεδόνες" και "μακεδονικό έθνος" τους βουλγαρικής καταγωγής πολίτες των Σκοπίων. Μάλιστα, εχθές στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος -υποψήφιος των Οικολόγων- παραδέχτηκε ότι αναγνωρίζουν μακεδονική εθνότητα.

3) Αντέδρασαν στην εγκατάσταση Ελλήνων Ποντίων από την πρώην ΕΣΣΔ στη Θράκη.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η εν λόγω πολιτική οργάνωση δεν έχει καμία σχέση με την οικολογία! Ενώ έχει -κατά τα φαινόμενα- πολύ μεγάλη σχέση με όσους εργάζονται ενάντια στην Εθνική μας Ανεξαρτησία. Θα επιτρέψουμε να λένε αυτά τα πράγματα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Αναλάβετε την ευθύνη ως Αριστεροί και θιασώτες της 3ης Σεπτέμβρη, να γίνει ευρύτατα γνωστό ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι περιβόητοι... Οικολόγοι!

3 σχόλια:

elli elli... είπε...

δεν υπάρχει περίπτωση να τους ψηφίσω...με τον Τρεμμόπουλο ?

Unknown είπε...

kaneis apo autous pou lene oti tha tous psifisoun den gnwrizoun tis theseis tous.aplws "poulaei" to onoma "oikologoi- prasinoi".otan xreiastei na akoustoun tha ksefouskosoun!

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε και η καλλιέργεια οπίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Μιλάμε για ...καταπράσινα πράγματα, πράσινες εξελίξεις και ...πράσινα άλογα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις