23 Μαΐ 2009

ΣΙΜΠΕΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ...

Η υποψήφια από την Κομοτηνή Σιμπέλ Μουσταφάογλου:

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή όπου και τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Άγκυρας. Τα έτη 1996 και 2002 παρακολούθησε με υποτροφία του Πανεπιστημίου Μονάχου, δύο κύκλους μετεκπαιδευτικών μαθημάτων στην Γερμανία. Από το 1999 είναι ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στην Κομοτηνή.
Εκλέχτηκε Νομαρχιακή Σύμβουλος το 2002 με τον συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη. Από το 2002 έως το 2004 υπήρξε Αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου. Από το 2006 ασκεί καθήκοντα Αντινομάρχη με αρμοδιότητα στα θέματα Παιδείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής. Υπήρξε πρόεδρος του κέντρου πρόληψης κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών «ΟΡΦΕΑΣ» στην Κομοτηνή, από το 2005 έως το 2009 και είναι Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης Νομού Ροδόπης. Εκλέχτηκε μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΠΑΣΟΚ, το 2005 όπου ήταν υπεύθυνη του τομέα Παιδείας και μέλος των επιτροπών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διεθνών Σχέσεων. Έχει συνεργαστεί με το ΙΣΤΑΜΕ σε θέματα μειονότητας. Συμμετείχε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ σε σειρά συναντήσεων του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες, με θέμα «Σεβασμός στην διαφορετικότητα στις μουσουλμανικές κοινότητες».
Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα απ όλα θα τη ψηφίσω διότι φέρει αντιπροσωπευτικά ελληνικό όνομα : Σιμπέλ Μουσταφάογλου κάτι, σαν Χαντισέ χανούμ!
"100% ελληνικό τραγούδι" όπως θα έλεγε ο Χάρυ Κλύν!
Κατόπιν θα την ψηφίσω διότι ασχολήθηκε με καυτά ελληνικά θέματα όπως ο "Σεβασμός για το Οθωμανικό δίκαιο" κλπ!
Η χανούμ "μιλάει" από μακρυά: ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
Ρε, μπας και βλέπουμε υποψηφίους του "Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας" της ...γείτονος;
Ζημητράκη, είσαι καλά ή να βάλω τις φωνές;;;

Unknown είπε...

Κατ'αρχήν μ' αρέσει το ζ σστο όνομά μου,με κάνεισ και νιώθω νεότερος!
Στο δια ταύτα τώρα, η Σιμπέλ Μουσταφάογλου είναι ελληνίδα υπήκοος και αυτό στη δημοκρατία μας (συγγνώμη που σε στεναχωρώ αλλά έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα)της δίνει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι! Μάλιστα έχει ξανακάνει χρήση των δικαιωμάτων αυτών κι έχει κριθεί με πολύ καλά αποτελέσματα απο την τοπικη της κοινωνία η οποία την γνωρίζει καλύτερα από μενα κι από σένα. Και όσο για τις συναντήσεις που πήρε μέρος το θέμα ήταν "Σεβασμός στη διαφορετικότητα στις μουσουλμανικές κοινότητες",οι οποίες υπάρχουν χωρίς κανένα πρόβλημα σε μια χώρα της οποίας το σύνταγμα προβλέπει ρητά το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας!
...και που 'σαι ανώνυμε,μη βάλεις τις φωνές,θα κλείσει ο λαιμός σου...

Ανώνυμος είπε...

Kαμιά ...αντίρρηση Ζημητράκη!
Η δημοκρατία δίνει κάθε δικαίωμα σε κάθε επίβουλο να διαλύσει μια Κοινωνία, ένα Έθνος, μιά Χώρα, έναν Λαό μετατρέποντας τις ζωές σε σκουπίδια ...αυτομαστιγούμενα, όπως στη δημοκρατικότατη performance "Create an ever - lasting body".
Aυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας: να ενθαρρύνει τους πολίτες της να αυτομαστιγώνονται δημοσία και ...ξεβράκωτοι!
Όλα αυτά μας είναι γνωστά Ζημητράκη!
Γι αυτό, εμείς δεν φωνάζουμε και ο λαιμός μας δεν κινδυνεύει!
Προσέξτε εσείς και τις πλάτες σας και τις ...πρωκτοοπές σας έτσι όπως αυτομαστιγώνεστε γυμνοί και δεμένοι πισθάγκωνα...! :)

Unknown είπε...

Δεν αμφέβαλλα στιγμή ο,τι σου δημιουργεί τετοια διάθεση η δημοκρατία και μόνο στο άκουσμά της.Επειδή όμςσ δεν συμβαίνει το ίδιο και με μένα και θεωρώ τη δημοκρατία το ύψιστω ιδανικό,συνεχίζω να σου δίνς βήμα και δεν έχω διαγράψει τίποτα ενώ θα μπορούσα κα ιτο ξέρεις!

Ανώνυμος είπε...

Κλασσική ατάκα Ζημητράκη'μ!

Γι αυτό δεν θα βγάλετε ποτέ άκρη όλοι εσείς οι μαζοκράτες που επί αιώνες βρίζετε εμάς τους Φασίστες αλλά όλο το Φασισμό μπροστά σας έχετε!
Η απάντησή μου:
Φίλε, με σβήσεις δε με σβήσεις το ζήτημα δεν είναι να υπάρχει γραπτός αντίλογος εδωμέσα! Έτσι κι αλλοιώς δεν σημειούται και ...συνωστισμός στην είσοδο. Το ζήτημα είναι να μη σε πικραίνει η ακρόαση αντιλόγου ώστε να διατηρείται αράγιστη η νιρβάνα σου κι αυτό ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ αφού, το ξέρεις, ό,τι και να κάνεις, αυτό που σου γράφω ΕΣΥ θα το διαβάσεις!
Φιλάκια!

xazopouli είπε...

Ξερεις, φασιστα, σκιαχτηκαμε που εισαι μπροστά μας...

Ανώνυμος είπε...

Για να "σκιαχτείς" προϋποτίθεται να καταλαβαίνεις...
Στη δική σου περίπτωση ΧΑΖΟ-πούλι'μ ΠΩΣ να σκιαχτείς;;
Αμ δε γίνεται! :-)

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ

ΟΥΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ – ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΣΠΟΥΔΑΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝ. ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΤΟΥΣ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις