6 Οκτ 2010

Δεν πάμε καλά..


Πολλά σενάρια ακούγονται τελευταία σχετικά με την επιστροφή του Καραμανλή στην ενεργό πολιτική.. Τα παπαγαλάκια, βλέπε Πρετεντέρης, στρώνουν το έδαφος.. Η θέση που τον προορίζουν είναι για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.. Ρε πάτε καλά;; Δεν σας φτάνουν τα 5 χρόνια διακυβέρνησης του "Κουρασμένου";; Χάθηκαν τα πρόσωπα και οι...

μεγάλες προσωπικότητες σε αυτό το τόπο;; Αγοράστε του κανένα παιχνίδι στο Playstation και αφήστε τον στην ησυχία του..
 
trelo kouneli

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τις …ευλογίες Εφραίμ, η επένδυση στον Αστακό!

Πανταχού παρών το …ιερό επιχειρηματικό δαιμόνιο του Εφραίμ. Μέχρι στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε η …χάρη του. Η εταιρεία της Μονής Βατοπεδίου RASSADEL (με έδρα την Κύπρο), σύμφωνα με το γερμανικό εμπορικό μητρώο, είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland GmbH, η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας APPC - Astakos Power Plan Consortium, που έχει αδειοδοτηθεί, ήδη, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την κατασκευή του Θερμο-Hλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού (Θ.Η.Σ.Υ.Α. 1010 Μεγαβάτ), στο πλαίσιο της γνωστής επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο διακεκριμένος καθηγητής Δ. Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις