11 Απρ 2014

«Εσπασαν» τα τηλέφωνα να μάθουν για την υγεία του Μ. Μπόλαρη!


«Εσπασαν» τα τηλέφωνα να μάθουν για την υγεία του Μ. Μπόλαρη!


Συμπτώματα γρίπης ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες μέρες τον Μάρκο Μπόλαρη και δεν έλεγαν να περάσουν. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν αισθανόταν καλά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο Σερρών, όπου αποδείχθηκε ότι τα πράγματα ήταν σοβαρότερα από όσο κι ο ίδιος νόμιζε.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονία και του συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή και ξεκούραση.

Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Συμμετέχω», υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο και όταν πήρε εξιτήριο και διαπίστωσε ότι το κινητό του είχε «σπάσει».

Στελέχη όλων των κομμάτων, φίλοι, δημοσιογράφοι, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί ανεξάρτητοι κεντροαριστεροί, του είχαν τηλεφωνήσει για να του ευχηθούν περαστικά και να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Τα πιο επώνυμα τηλεφωνήματα βέβαια ήταν από τον εκκλησιαστικό χώρο, από το προεδρείο της Βουλής, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και πλήθος από στελέχη της Κεντροαριστεράς που εξέφραζαν μεγάλη αγωνία για την πορεία της υγείας του.

Στα τηλεφωνήματα πάντως, απάντησαν οι οικείοι του κ. Μπόλαρη και άκουσαν τα περαστικά και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση μιας και ο ίδιος αποφεύγει τις συνομιλίες για να επιταχύνει τον χρόνο της ανάρρωσης μετά από τις ιατρικές οδηγίες.

Εκτός από τα τηλεφωνήματα βέβαια, το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού «Συμμετέχω» όπως και απλού κόσμου και υποστηρικτών συγκεντρώνονται καθημερινά στα κατά τόπους γραφεία του συνδυασμού και εργάζονται σκληρά ώστε αυτή η κακοτυχία να μην επηρεάσει την πορεία της εκλογικής μάχης.

Φυσικά επειδή η υγεία είναι πάνω απ' όλα, οι προγραμματισμένες επισκέψεις και οι συναντήσεις του κ. Μπόλαρη όπως και όποιες συνεντεύξεις είχε με ΜΜΕ αναβλήθηκαν για λίγες μέρες.

Από τη μεριά μας κι εμείς ευχόμαστε περαστικά στον κ. Μπόλαρη και ταχεία ανάρρωση για να συνεχίσει την πορεία του στην εκλογική μάχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις