14 Απρ 2014

Τι ήταν αυτό που ένωσε Τζιτζικώστα-Πατουλίδου; (Βίντεο)


Την χρυσή ολυμπιονίκη της Βαρκελώνης στα 100μ. με εμπόδια και πρώην υποψήφια νομάρχη Θεσσαλονίκης και αντίπαλος του μέντορά του Παναγιώτη Ψωμιάδη,Βούλα Πατουλίδου,επέλεξε ο Απόστολος Τζιτζικώστας,για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και δη της Θεσσαλονικής,καθώς όπως είπαμε η κα. Πατουλίδου προέρχεται από τελείως διαφορετικό χώρο σε σχέση με τον κ. Τζιτζικώστα και μάλιστα ήταν η βασική αντίπαλος του πολιτικού πατέρα του στην τελευταία μάχη για την νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Αυτό,όμως,που στα αυτιά των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας θα φάνταζε παρανοϊκό πριν από λίγες μέρες,δεν ηχούσε με τον ίδιο τρόπο στα αυτιά των δύο πρωταγωνιστών της είδησης,και τελικά από σενάριο αρρωστημένης επιστημονικής φαντασίας,έγινε πραγματικότητα.

Τι ήταν όμως αυτό που ένωσε τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. και την πρώην υποψήφια νομάρχη με το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟΚ.;

Δεν ήταν τίποτε άλλο,λοιπόν, από τα φιλοναζιστικά αισθήματα που τρέφουν οι δυο τους,και η διάθεση που δείχνουν σε κάθε ευκαιρία να χαϊδέψουν τα αυτιά των στελεχών και των ψηφοφόρων της χρυσής αυγής.

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης ήταν αυτός που έσπευσε να ανοίξει την αγκαλιά του για τα στελέχη του ναζιστικού μορφώματος,με αφορμή την παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου,συγκρίνοντας μάλιστα την χρυσή αυγή με το ΠΑ.ΣΟΚ.!




Η κα. Πατουλίδου δε,προσφάτως έδειξε στο πανελλήνιο την ευαισθησία της σχετικά με την αντιμετώπιση της χρυσής αυγής από την δικαιοσύνη.Μάλιστα η ίδια προχώρησε ένα βήμα παραπάνω από τον κ. Τζιζτικώστα,αφού αθώωσε τους ναζί και καταδίκασε τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου!



Με τέτοια ταύτιση απόψεων,δεν θα μπορούσε να μην δέσει το γλυκό.Έτσι λοιπόν,ο ναζισμός ένωσε δύο ανθρώπους...

Πέρα από την πλάκα,αυτό το ζευγάρι διεκδικεί στις 18 Μαΐου την ψήφο του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας.Και ο λαός αυτός πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες τους.Κανείς δεν θα μπορεί να πει μετά τις εκλογές ότι δεν ήξερε!Πλέον δεν κρατιούνται ούτε τα προσχήματα,και η ανοχή και ώρες ώρες επιβράβευση είναι που τους έδωσε αυτό το δικαίωμα.
Στις 18 του Μάη κάθε πολίτης της Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι υπεύθυνος γι' αυτό που έριξε ή δεν έριξε στην κάλπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις