11 Απρ 2014

Ποιος είναι ο πραγματικός Αρχηγός της χρυσής αυγής; Ποιες είναι η θρησκευτικές θέσεις της οργάνωσης;



Συγκλονιστικά στοιχεία για την πραγματική ταυτότητα της Χρυσής Αυγής φέρνει στο φως η συνεχιζόμενη δικαστική έρευνα. Οπως αποκαλύπτεται από πληθώρα εγγράφων και ντοκουμέντων, αυτό που γνωρίζουμε ως πολιτική οργάνωση δεν είναι παρά μόνον ο εξωτερικός κύκλος και ο εκτελεστικός βραχίονας μιας μυστικής στοάς αποκρυφισμού, που λειτουργεί στα πρότυπα μασονικής στοάς και έχει δομή μεσαιωνικού τευτονικού τάγματος. Οι “ιδεολογικές” αναφορές και η μεταφυσική κοσμοθεωρία της φθάνουν στις ρίζες του γερμανικού ναζισμού, στην αποκρυφιστική «Εταιρία της Θούλης» και στη σύζευξη της θεοσοφίας με τους αρχαίους τευτονικούς μύθους.

Τα στοιχεία για τον πραγματικό χαρακτήρα, τους πρσανατολισμούς και τη δομή αυτής της μυστικιστικής σέχτας που έχει και πολιτική έκφανση, προκύπτουν από χειρόγραφα που βρέθηκαν στο πατρικό σπίτι του προφυλακισμένου βουλευτή της Χ.Α. Χρήστου Παππά.

Σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία προκύπτει ότι όλα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα για το μόρφωμα της χρυσής αυγής,δεν αποτελούν τίποτα παραπάνω από την κορυφή του παγόβουνου.Ο Μιχαλολιάκος,τον οποίο εμείς γνωρίζαμε ως αρχηγό,είναι απλά ο επικεφαλής της τελευταίας τη τάξη βαθμίδας (χρυσή αυγή-λαϊκός σύνδεσμος) της οργάνωσης.Είναι πολύ πιθανόν ο Μιαχαλολιάκος να μην γνωρίζει και να μην έχει συναντήσει (ή να μην γνωρίζει εάν τον έχει συναντήσει) τον Αρχιερέα της οργάνωσης.
Ο Αρχιερέας,λοιπόν,της χρυσής στοάς,μπορεί να είναι κάποιο πρόσωπο πολύ γνωστό και με τεράστια δύναμη,αλλά υπεράνω πάσης υποψίας,Μπορεί όμως να είναι κάποιος του οποίου την ύπαρξη δεν γνωρίζει καν η κοινή γνώμη.Επίσης υπάρχουν πιθανότητες να μην είναι καν Έλληνας.

Όλα τα παραπάνω συμπεραίνονται από τα παρακάτω στοιχεία για την δομή της οργάνωσης:

Το μόρφωμα έχει δομή πυραμίδας και συγκροτείται σε τρία επίπεδα:

- Στην κορυφή βρίσκεται η “Χρυσή Στοά”, μια κλειστή ομάδα αποκρυφιστών, που έχουν περάσει από πολλά στάδια μύησης και έχουν δώσει τον “Ορκο Α' Τάξεως”, με συγκεκριμένο τελετουργικό, όπως στις μασονικές στοές και τα τεκτονικά τάγματα.
Επικεφαλής της Στοάς είναι ο Αρχηγός , φέρων τον τίτλο του “Αρχιερέα”.
Τον Αρχηγό-Αρχιερέα συνεπικουρούν οι “Αξιοι” και οι “Ταξιάρχες” - τίτλοι που συναρτώνται με βαθμούς μύησης.
Ακολουθούν στην ιεραρχία της “Χρυσής Στοάς” οι “Φαλαγγάρχες”, οι οποίοι έχουν μυηθεί στις μεταφυσικές απόψεις.

Από τα μέλη της Χρυσής Στοάς συγκροτείται το Κεντρικό Συμβούλιο της Χρυσής Αυγής, ώστε η κλειστή σέχτα να ελέγχει πλήρως την οργάνωση.

- Στη δεύτερη βαθμίδα της πυραμίδας βρίσκονται τα στελέχη της “πολιτικής” οργάνωσης Χρυσή Αυγή: Οι Τομεάρχες, που έχουν δώσει “Ορκο Β' Τάξεως” και οι Πυρηνάρχες. Για να πάρουν αυτούς τους τίτλους που αντιστοιχούν σε αξιώματα στην οργάνωση, έχουν μυηθεί στη “Βιοθεωρία” (φυλετισμό) της Χρυσής Αυγής και έδωσαν έμπρακτες αποδείξεις αποδοχής της Κοσμοθεωρίας της.
Ακολουθούν οι Φαλαγγίτες και οι Λοχίτες, που είναι ακτιβιστές της οργάνωσης, μυημένοι στη “Βιοθεωρία “ της - έχουν αποδείξει δηλαδή ότι είναι ρατσιστές.

- Στην τρίτη (κατώτερη) βαθμίδα είναι η οργάνωση-πολιτικό κόμμα, που αποκαλείται “Χρυσή Αυγή – Λαϊκός Σύνδεσμος”. Αποτελείται από μέλη και δόκιμα μέλη. Τα ανώτερα-ανώτατα στελέχη της έχουν διττούς ρόλους: Συμμετέχουν στην οργάνωση, και στο Κεντρικό της Συμβούλιο, εμφανίζονται ως εκπρόσωποι και καθοδηγητές της, ενώ παράλληλα μετέχουν στην κλειστή, μυστική “Χρυσή Στοά”.

Οι ρίζες στη Γερμανία του 19ου αιώνα

Τα χειρόγραφα οργανογράμματα που βρέθηκαν στο πατρικό σπίτι του προφυλακισμένου βουλευτή Χρήστου Παππά ,περιλαμβάνουν άπειρες επεξηγήσεις και λεπτομερή στοιχεία για λειτουργία της Χρυσής Στοάς και τη δομή της οργάνωσης,
Από την ανάλυση αυτών των στοιχείων προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή είναι κάτι περισσότερο από πολιτική οργάνωση. Η “ιδεολογία” της είναι συνυφασμένη με αποκρυφιστικές δοξασίες, με μυστικισμούς και με φυλετικές “βιοθεωρίες” που βασίζονται στην τευτονική μυθολογία και στην “καθαρότητα του αίματος”.
Σημεία αναφοράς η αποκρυφιστική «Εταιρία της Θούλης» - της οποίας ήταν μέλη ο Χίτλερ και όλοι οι βασικοί συνεργάτες του, η “Γερμανική Λίγκα” και η “Deutschevoelkische”, από την οποία η Χρυσή Αυγή δανείστηκε το δεύτερο συνθετικό της επωνυμίας της («Λαϊκός Σύνδεσμος»).

Φυλετισμός και θρησκεία

Η “Βιοθεωρία “ στην οποία μυούνται υποχρεωτικά τα στελέχη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να ανέβουν στην ιεραρχία της, είναι οι φυλετικές θεωρίες περί “ανώτερης φυλής”, η οποία πρέπει να κυριαρχήσει στον κόσμο, εξολοθρεύοντας όλες οι «κατώτερες» (σημιτικές, σλαβικές, αφρικανικές κλπ).
Οπως αναφέρεται στο κείμενο που ββρέθηκε στο σπίτι του Χρ. Παππά, “ ο εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί αρμονική υπέρβαση του εθνικισμού , θεμελιωμένη στο Φυλετικό Αρχέτυπο”, ενώ “ο Εβραίος είναι το παράσιτο του πολιτισμού”.
Οσον αφορά την διακηρυσσόμενη προσήλωση της Χρυσής Αυγής στα “ελληνοχριστιανικά ιδεώδη”, αποκαλυπτικό είναι ένα απόσπασμα από τα ίδια έγγραφα. Αναφέρεται στον χριστιανισμό, τον οποίο αποκαλεί “Ιουδαιοχριστιανισμό” και και τον χαρακτηρίζει “φορέα εκφυλισμού των παραδοσιακών αξιών του ευρωπαϊκού πολιτισμού”
Εντύπωση προκαλεί επίσης η άποψη των επικεφαλής της “Χρυσής Στοάς” για τον πόλεμο: Οπως αναφέρεται στο κείμενο, ο πόλεμος είναι “υπέρτατη εκδήλωση ιστορικής και πολιτιστικής(!) άμιλλας των λαών” ...(γι αυτό προφανώς οι ναζί και ο Χίτλερ αιματοκύλησαν την Ευρώπη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις