20 Μαΐ 2009

Κωνσταντίνος Τάτσης


Ο Κωνσταντίνος Τάτσης γεννήθηκε στο Μόναχο στις 26 Ιανουαρίου του 1968, όπου και συνεχίζει να διαμένει. Κατάγεται από τις Παπαδάτες Πρεβέζης και είναι απόδημος β' γενιάς. Φοίτησε στο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο και στο Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο του Μονάχου. Στις πανελλαδικές εξετάσεις των ελληνοπαίδων εξωτερικού το 1985, πέτυχε στα ΤΕΙ και φοίτησε στο τμήμα Διοίκησης Νοσοκομείων.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας επέστρεψε στο Μόναχο όπου και παρακολούθησε σεμινάρια εκμάθησης προγραμμάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών καθώς και μαθήματα της Γερμανικής γλώσσας, την οποία χειρίζεται άπταιστα.

Από το 1987 και για 10 χρόνια ασχολείται με τη γαστρονομία και από το 1997 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως επιτόπιος υπάλληλος στον ΕΟΤ, στο Μόναχο.

Το 1983 εντάσσεται στην ΠΑΜΚ Μονάχου. Στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου. Δυο χρόνια αργότερα εντάσσεται στη ΔΟ του ΠΑΣΟΚ, στο Μόναχο και το 1990 εκλέγεται Γραμματέας της Οργάνωσης, θέση την οποία διατηρεί μέχρι το 1992 οπότε και εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαυαρίας. Το 1996 εκλέγεται Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαυαρίας, θέση την οποία διατηρεί μέχρι το 2005. Στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εκλέγεται στο Εθνικό Συμβούλιο και επανεκλέγεται στο 8ο Συνέδριο. Έκτοτε είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού.

Παράλληλα με την κομματική του δραστηριότητα στο ΠΑΣΟΚ, το 1990 οργανώνεται στην ΤΟ του SPD. Στις δημοτικές εκλογές του 1996 και του 2002 είναι υποψήφιος με τη λίστα του SPD, ενώ το ίδιο διάστημα είναι μέλος της ΝΕ του SPD Μονάχου.

Από 1995 έως το 2005 εκλέγεται Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου

Από το 1996 έως το 2005 εκλέγεται Πρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρυτών του «Παλλάδιου», ίδρυμα το οποίο προωθεί τον Ελληνικό πολιτισμό και είναι αναγνωρισμένο από την Βαυαρική κυβέρνηση.

Από το 1991 μέχρι το 2004 εκδίδω το πολιτικό περιοδικό «Δορυφόρος», το οποίο σήμερα συνεχίζει την λειτουργία του σε ηλεκτρονική μορφή.

Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο αγοριών, 9 και 13 ετών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλασικός πρασινοφρουρός με iq ...ραδικιού! Ακόμα ένα βιολογικό εξάμβλωμα που κάνει τους Γερμανούς να μας μπερδεύουν με τους Τούρκους. Μα καλά, με τέτοια φάτσα "έλληνα" η Μέρκελ εξακολουθεί να μη θέλει τους τούρκους στην Ευρώπη;;;...
Άειντε, βγάλτε την αντιτουριστική του φάτσα πριν ακυρωθούν τα καλοκαιρινά τσάρτερς με τον υψηλό τουρισμό της Μερτσέντες στο Φαληράκι!

Unknown είπε...

OK Ανώνυμε, αφού δεν σου αρέσει η εξωτερική εμφάνιση την επόμενη φορά θα στείλουμε τον sakis!Όσο γγια το iq δεν ξέρω από που αντλείς το συμπέρασμά σου..

Δημοφιλείς αναρτήσεις