6 Σεπ 2010

Γιάννης Παπαϊορδανίδης : Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας (βιογραφικό)



Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1972.'Εγγαμος με την Κυριακή (Κική) Φιλιππίδου από τον Τετράλοφο του Δήμου Ελλησπόντου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ,Εκπαιδευτικό και Πρόεδρο επί σειρά ετών στο Μορφωτικό Σύλλογο Τετραλόφου. Έχουν δύο κοριτσάκια, τη Βάρβαρα  πέντε ετών και τη Σοφία δύο ετών.
Επάγγελμα: Γεωπόνος.  
Σπουδές: Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ., με κατεύθυνση τα Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας και την Οικολογία.

Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες
Μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του τελευταίου συνεδρίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ Δυτικής Μακεδονίας από το 2005 έως το 2008 και υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης την ίδια περίοδο.
Εξελέγη για δύο περιόδους στη Γενική Συνέλευση του Γεωτεχνικού επιμελητηρίου στον κλάδο των Γεωπόνων. Μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στις Συνεταιριστικές Οργανώσεις Καπνού.
Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2006 και μέλος της 3ης Νομαρχιακής Επιτροπής. Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ του Κέντρου Περιβάλλοντος της Ν.Α Κοζάνης και του Δ.Σ της Α.Ε. Ποντίων Καραγιαννίων.
Μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Αλωνακίων.
Επαγγελματική Δραστηριότητα. 
Γεωπόνος στον Αγροτικό Καπνικό Συνεταιρισμό Κοζάνης Σερβίων από το 2001 έως το 2006 και στον ΟΠΕΚΕΠΕ (2008).
Από το 1986 λειτουργεί με τον πατέρα του και τα δύο του αδέρφια το οικογενειακό κέντρο ΑΚΡΙΤΑΣ. 
Είναι μέτοχος στην εταιρεία ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ ΑΒΕΕ, που εδρεύει στο Τσοτύλι Βοϊου Κοζάνης, με αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή και επεξεργασία οσπρίων, παρέχοντας παράλληλα την γεωτεχνική υποστήριξη.

Σχόλιο ai-vreS: Είναι ένας νέος άνθρωπος, επιστήμονας, με πλούσια κοινωνική δράση και ιδιαίτερα αγαπητός στον αγροτικό κόσμο. 
Αντίθετα από ότι δίαδίδεται, το όνομά του είχε προταθεί εδώ και μέρες. Αποτελεί επιλογή η οποία σηματοδοτεί την ανανέωση και την εμπιστοσύνη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις ιδέες και την εργατικότητα των νέων ανθρώπων.
Καλή επιτυχία Γιάννη.  

Σχόλιο Dimitris P.: Είναι θετικό ότι πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο και  συνάμα αμόλυντο από τα παθογόνα μικρόβια της πολιτικής,ο οποίος μάλιστα προέρχτεται από την αυτοδιοίκηση,άρα ξέρει με τι έχει να κάνει και έχει τη διάθεση να το υποστηρίξει.
Φυσικά κι αυτός θα κριθεί από την ποιότητα του αγώνα του,το πρόγραμμα του αλλά και τις πραξεις του μετά τις εκλογές.

Πηγή:ai-vreS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις