26 Μαΐ 2009

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΦΑΚΟΥ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Γεννήθηκε στις 11 Απριλίου του 1965 στην Αθήνα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Κατάγεται από την Μάνη.

Σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στην ΠΑΜΚ. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της

Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά, όπου συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα εκπροσωπώντας την ΠΑΣΠ στο Σύλλογο Φοιτητών και στην Σύγκλητο.

Στην διάρκεια των σπουδών της εργάσθηκε σε διάφορες δουλειές μέχρι τον Ιούλιο του 1985, οπότε και προσλήφθηκε με σύμβαση μαθητείας στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Παράλληλα εντάσσεται στο συνδικαλιστικό κίνημα και τον Δεκέμβριο του 1987 εκλέγεται στο σωματείο υπαλλήλων, το οποίο και υπηρέτησε για 20 χρόνια από διάφορες συνδικαλιστικές θέσεις.

Από το 1995 εκλέγεται στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αθήνας, όπου διετέλεσε Γραμματέας Τύπου - Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρώτρια Γραμματέας. Την περίοδο 2004 - 2007 ήταν μέλος στο Δ.Σ της ΓΣΕΕ, έχοντας την ευθύνη της Γραμματείας Πολιτισμού - Αθλητισμού.

Από τον Μάιο του 2007 ανέλαβε τον συντονισμό της πολιτικής και των δράσεων του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, από την θέση ευθύνης του προέδρου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζημητράκης ποστάρει βιογραφικά για πάρτη μου!
Δεν εξηγείται αλλοιώς. Γι αυτό σ' αγαπάω Ζημητράκη, γιατί μας κάνεις ένα πνευμόνι ...περιβόλι με τα αγλαίσματα λεπτότητος, κομψότητος και ...εφυίας που "κρεμάς"!
Ρε παλληκάρι'μ τι'ν τούτο δω το πράμα;
Και σα να μη φτάνανε τα εξωτερικά πάχια-κάλλη της να έχει το θράσος να μας μολογάει ότι 15χρονη στρουγγαρίστηκε στο ΠΑΜΚ; Καλέ πότε πρόκαμε να κάμει το κάτι τις της, να έτσι, κανα 69, κανα βαθύτερο και πιό ολοκληρωμένο...
Πότε;
Δηλαδή, με λίγα λόγια, όταν οι υπόλοιπες εγκυμονούσανε στον ένατο, τούτη δω έβαφε πλακάτ στην αυλή για να κατέβει σε πικετοφορία;
Μνήσθητί μου Κύριε!!

Ανώνυμος είπε...

Tζίμη'μ την άδειασες τη μαντάμα τσουλουφάκου που μόλις βγήκε απ΄το σεσουάρ...
Ούτε απάντηση ούτε τίποτις!
Ρε μπας κι ειν αναπληρωματικιά και δε ...μετράει;
Mε τέτοια μέγκλα, με τέτοια κουάφ η απτόητη υποψήφια για νερατζοπόλεμο και να παραμένει 'αδειασμένη" απ' το Ζημητράκη, ε, δεν αντέχεται!

Δημοφιλείς αναρτήσεις